Serkédi Nóra edzőnk vezetésével induló csoportok:

hétfő-szerda 20:15 – 21:15

bodyweight
strength

húzódzkodj és guggolj úgy, ahogy a profik!

Az alapoktól építkezve, szisztematikusan építjük fel a terhelést a saját testsúlyos gyakorlatok legnehezebb változataiig.

építkezz az alapoktól!

Ha egészséges vagy, nincs akadály előtted – minden szinten elkezdhető program. Érdemes az alapokkal kezdeni, így elkerülheted a sérüléseket és garantált a siker.

tanuld meg, hogy kell húzódzkodni és egy lábbal guggolni!

A saját testsúllyal végzett edzések erőt igényelnek. Építsd fel fizikumod az alapoktól és fejlődj fokozatosan!

Ha szeretnéd megtanulni hogyan kell szabályosan húzódzkodni, magabiztosan fekvőtámaszozni, egy lábbal guggolni, akkor ez az edzés neked szól! A saját testsúlyos gyakorlatok „királyainak” elsajátítása azonban komoly munkát igényel, főleg ha nem akarod tönkretenni közben ízületeidet.

Bízd a felkészülésed profikra, és gyere el az óráinkra!

ciklikus edzésterv a leghatékonyabb fejlődésért

változatos, de kihívást jelentő edzések

preventív rendszer, profi edzővel

erősít és szép alakot formál

az alapoktól építkezünk, így bárki elkezdheti

mit kell tudni az edzésről?
kinek ajánljuk?

A saját testsúllyal végzett gyakorlatok vegyíthetők a legjobban az erőedzés és állóképességi mozgásformák ötvözésével. Tanulj meg fekvőtámaszozni, húzódzkodni, és sajátítsd el az egylábas gyakorlatokat, hogy még jobb lehess!

 Itt a helyed, ha:

  • kihívást keresel az edzésekben,
  • szeretnél megtanulni, szabályosan fekvőtámaszozni, húzódzkodni, guggolni,
  • szereted a saját testsúlyos gyakorlatokat, hogy még fittebb, mozgékonyabb, és lendületesebb légy a hétköznapokban,
  • olyan edzésre vágysz, ahol a cél adott, a megvalósítás rajtad áll!

 Ez az edzés azért jött létre, hogy megtanítsuk a gyakorlatok pontos, helyes kivitelezését a fokozatosságra épülve, ezekhez adaptálódva. Ezért olyan gyakorlatokat választottunk ki, amikből sohasem elég, fokozatosan fejleszthetőek, kihívást jelentenek és egy önálló edzés is felépíthető belőlük. Csatlakozz az óráinkhoz és sajátítsd el a saját testsúlyos feladatok királyait! Ne feledd, amit hétről-hétre gyakorolsz, abban fejlődsz!

 A bodyweight strength edzést elsősorban olyan kezdő és középhaladó vendégeknek ajánlom, akik az alapoktól szeretnének fejlődni minden edzettségi szinten. Szeretik a kihívásokat és a saját testsúlyos gyakorlatokat, melyek biztosítják a test sokoldalú fejlesztését és formálását. 

rólam

Serkédi Nóra vagyok, csoportos fitness edző, TRX oktató, és személyi edző.

Saját testsúlyos feladatokkal, gimnasztikai elemekkel, ballisztikus gyakorlatokkal találkozhat az a vendég, aki ellátogat az óráimra. Az edzéseim összetettek, ahol célirányosan, fokozatosan adaptálódva megtanuljuk a guggolás, a fekvőtámasz, és a húzódzkodás progresszióit, erősítő feladatait, melyek tónusosan formálják az egész testet, fejlesztik az erőt, állóképességet egyaránt.

A különböző gyakorlatsorok mellett célom, hogy az izomzat a leghatékonyabban, és legbiztonságosabb módon dolgozzon, és sérülésmentesen fejlődjön. Az edzéseket igyekszem változatosan felépíteni, és olyan mobilizáló, illetve stabilizáló feladatokkal kiegészíteni, amelyek az egyéni fejlődést is szolgálják.

Várom azon vendégek jelentkezését, akik testtudatos szemléletmóddal rendelkeznek, vagy ezt keresik az edzésben. Akik minden gyakorlatban megtalálják a saját maguk kihívását, legyen szó kezdő, vagy haladó edzettségi szinttel rendelkező vendégről. Akik számára fontos az ízületi felkészítés, az ízületi mozgékonyság javítása, szeretik a saját testsúllyal végzett funkcionális gyakorlatokat, és céljuk egy olyan életvitel kialakítása, melyben a rendszeres testmozgás a mindennapjaik részét képezik.

vendégeim véleménye

“Nóri nagyon kedves és energetikus, kiemelten figyel az új vendégekre, de közben a haladókat sem hagyja lazsálni. Az edzések jó hangulatúak, változatosak látszik, hogy szakmai tudását folyamatosan bővíti. – Rettentően jól buzdít és motivál az edzések során, energiával tölt fel a napra (ez kiemelten elismerésre méltó mivel reggeli edzésekről beszélünk és a többiek nevében nem szeretnék nyilatkozni, de én határozottan nem vagyok reggeli pacsirta) – A fentiek mellett a fejlődés miatt, évek óta járok Nórihoz és egyértelműen érzem magamon/látszik az eredménye ami teljes egészében Nórinak köszönhető. Szívén viseli a csoport fejlődését, segít a rövid és hosszútávú célok kitűzésében és azok elérésében.”

– Lénárt Márton

Nóri edzései azért jók mert nagyon odafigyel ránk, szépen lassan építi fel a gyakorlatokat és így érünk el egyre jobb és jobb eredményeket. De soha nem hagyja, hogy alábecsüljük magunkat és mindig kihívás elé állít!

– Tóth Karina

SAJÁTÍTSD EL A SAJÁT TESTSÚLYOS GYAKORLATOK KIRÁLYAIT!

“Strong people are harder to kill than weak people and more useful in general.”

― Mark Rippetoe