Sporting kids – edzés gyerekeknek

Egyedülálló edzésprogram gyerekeknek

Ajánlott korosztály: 2-6. osztályos korig
Helyszín:
1092 Budapest, Kinizsi u. 33.
Időpontok:
H-SZ-P 15:00 – 16:00 és 16:15 – 17:15

Testnevelő edző vezetésével

Ilkei-Hajós Krisztina testnevelő sok év tapasztalattal rendelkezik mind a testnevelés, mind a fitnesz területén.

Biztonságos és preventív sportprogram

Nem kell, hogy állandóan megsérüljön – a mi programjaink nem csak biztonságosak, de nagyobb eséllyel előzhetők meg vele a más sportokból adódó sérülések is

Mérhető fejlődést garantálunk

Mini-tesztjeink segítségével nyomon követjük a gyerekek fejlődését a programban

 

Amit a program garantál csemetédnek

MEGTANÍTJUK JÓL ÉS HATÉKONYAN MOZOGNI

A testnevelés órákon nagyon kevés idő marad a helyes mozgások megtanítására – főképp az egyéni felépítést és képességeket figyelembe véve. Kiscsoportos edzéseinken lesz idő megtanulni és gyakorolni a mozgást, erősebbé és hatékonnyá válni a többi sportban és az életben is.

Egy foglalkozás, százféle sport

Mi nem elégszünk meg egy sportban elért sikerekkel. A kicsiknek sokoldalú képzést adunk, így elkerülhetik az egyoldalú terhelésből következő, túlhasználatos sérüléseket. Minden sportban ügyesebbek, magabiztosabbak és erősebbek lesznek.

Játékos, örömteli sportolás

Nem unalmas, egyhangú és központi tematikára számíthatsz, hanem friss, modern és gyermekközpontú edzésekre, tele játékkal és kihívásokkal. A gyerekek újra imádni fogják a mozgást, az alakformáló hatás csak hab a tortán!

TÁBORVEZETŐNK

BEMUTATJUK ILKEI-HAJÓS KRISZTINÁT

Ilkei-Hajós Krisztina vagyok testnevelés műveltség területes tanító és 7 éve tanítok általános iskolában.

3 éve tartok személyi és csoportos edzéseket gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Ez idő alatt azt tapasztaltam, hogy a mostani fiatalok többségénél egyre hanyagabb a testtartás (napi több óra ülés miatt), kevesebb mozgást iktatnak be az életükbe. Ebből adódóan mozgáskultúrájuk és testtudatuk is szegényesebb.

Iskolai környezetben egy közel 30 fős osztályban nincs lehetőség, hogy minden gyermek tartását megfelelően javítsák…. Olvasd el programunkat lejjebb tekerve!

Regisztrálj még ma!

Csak 12 helyünk van, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálnod – a helyek gyorsan elfogynak a sulikezdés után.

miért mi?

Mit fogunk csinálni?

Korrektív edzés, gyerekekre szabva

A tartásjavítás az egyik legfontosabb feladatunk – az iskolában az ülő életmód és a hétköznapokban a mobilozás miatt a fiatalok tartása veszélyesen rossz. Ennek kizárólag nyak-hát-derékfájás lesz a következménye. Korrekcióra van szükségük, még akkor is, ha jól mozognak.

Erősítés testileg és lelkileg

A fizikai edzésen túl a fiataloknak az akaraterejüket is fejlesztjük. A testmozgás hatására észrevétlenül fejlődik a kitartásuk, összpontosítanak, ami a testi erejükön túl a szorgalmuk javulását okozza. Ez pedig a tanulásban is segíti majd őket.

Alapvető sportmozgások tanulása

Olyan alap mozgásminták tanulásával kezdjük, mint a guggolás, a fej fölé nyomás, a rotációs mozgások és az evezések. Ezek elsajátításával már a bonyolultabb irányváltások, felugrások tanulása következik, majd ezekben a mozgásokban meg is erősítjük őket.

Erős hasizmokat, hátizmokat fejlesztünk

Ahhoz, hogy az iskolában bírják a rengeteg ülést, erősíteni kell az ellustult izmokat. Speciálisan kölykökre szabva, izgalmas feladatokkal erősítjük meg a gerincmerevítőiket, mélyen fekvő hasizmaikat, megtanítjuk a helyes légzésmintákat.

válassz minket

Miért ajánljuk a Sporting Kids programot?

Z

Profi testnevelő-edző vezeti a programot

Ért a gyerekek nyelvén és pontosan tudja, hogy melyik életkorban milyen típusú sportfejlesztést igényelnek

Z

Egy edzéssel többszáz sportban lesz jobb

Nem egy sportág követelményeinek megfelelően edzünk – szerteágazó, alapvetően fontos képességeket fejlesztünk

Z

Belvárosi, könnyen megközelíthető helyszín

Gyalog és tömegközlekedéssel is mindenhez közel vagyunk a Corvin-negyednél, a Kinizsi utcában.

Rólunk

A HIIT Edzés sportklubról

2015 júniusában nyitottuk meg az első edzőtermünket, ahol TRX edzésekkel kezdődött a sportolók fejlesztése. Több, mint 3 év alatt nagyon sok vendégünk volt és arra a következtetésre jutottunk, hogy ahogy a felnőtteknek, úgy a kölyköknek is nagyon sok problémájuk akad az üléssel, az ülő életmóddal. A csoportban, jó hangulatban történő edzésmunka, a barátságos, fiatalos légkör lehetővé teszi, hogy a foglalkozásokat az általános iskolás gyerekek sportolására is alkalmassá tegyük – Ilkei-Hajós Krisztina edzőnk pedig garancia a profin felépített és izgalmas edzésmunkára. A HIIT2 edzőtermünk nagyon könnyedén megközelíthető, központi helyen van és igény esetén segítünk a kicsik helyszínre jutásában is.

Árak

Mennyibe kerülnek az edzések?

1 alkalom - kipróbálásra

Ha csak ki szeretnétek próbálni, 2.500 Ft/alkalom áron tudjuk biztosítani a szolgáltatást.

8 alkalmas bérlet

5 hétig érvényes, heti 2-3 edzésre tervezve. Ára: 15.000 Ft.

8 alkalmas bérlet - barátoknak

Ha 3-nál többen vagytok és együtt szeretnétek járni, kedvezményt is adunk a bérletből – ebben az esetben 13.500 Ft-ba kerül a 8 alkalmas bérlet.

 

 

Jelentkezz még ma!

Nagyon reméljük, hogy programunk elnyerte a tetszésed – ha bármi kérdésed van, kattints a kék gombra és írj nekünk, vagy használd a messenger alkalmazást a még gyorsabb reakciókért!

ÓrarendÜzenetet küldök

VÁLASZD KI A MEGFELELŐ DÁTUMOT ÉS JELENTKEZZ BE BÁTRAN!