Életmódváltó csomagok

a legjobb ajándék szeretteidnek

Ajándékozz bomba formát!

Mindenki jobban akar kinézni, igaz? Mi lehetne jobb ajándék, mint egy jobb forma ígérete? Nos, mi kidolgoztunk 3 csomag ajánlatot, amiből Te is ki fogod tudni választani, melyik a Neked, vagy épp szeretteidnek való!

 

• Hosszútávú, látható eredmények

• Életminőség javulás, jókedv

• Minőségi ajándék, szülinapra, évfordulóra, stb.

• Kedvező ár és értékes extrák

Mindegy, milyen edzettségi szinten vagy!

A HIIT Életmódváltó csomagok között meg fogod találni a Neked valót!

Fontos! Az ajánlat csak az első bérlet vásárlása esetén érvényes!

Bronze csomag

8 alkalmas bérlet + ajándék

12.900 Ft

q

A bérlet az első edzéstől számított 5 héten belül érvényes. Felhasználható bármelyik START, PLUS, vagy ADVANCED edzésen. Ha kiscsoportos edzésre szeretnél jönni, úgy a bérlet ára 16.000 Ft. A csuklószorító színét te választhatod ki, amit már a 2. edzésen haza is vihetsz!

  • A csomag az első lépést jelenti a HIIT edzés világában. A csomaghoz jár egy névre szóló bérletigazolvány, a 8 alkalomra szóló voucherrel és egy tetszőleges színben választható, eredeti Nike csuklószorító. Az edzések 75 percesek, választható nehézségűek – melyekről bővebb információt a menüben az edzések menüpont alatt találsz. Ha még nem vagy biztos abban, hogy a HIIT a neked való edzés, de szívesen kipróbálnád, ez a legjobb alkalom!

Silver csomag

16 alkalmas bérlet + ajándék

25.900 Ft

q

A bérlet az első edzéstől számított 12 héten belül érvényes. Felhasználható bármelyik START, PLUS, vagy ADVANCED edzésen. Ha kiscsoportos edzésre szeretnél jönni, úgy a bérlet ára 29.900 Ft. A kulacs színét te választhatod ki, amit már a 2. edzésen haza is vihetsz!

  • Ez a neked való, ha hiszel a HIIT edzések hatékonyságában és tudod, hogy a látható eredményekhez minimum 2 hónap szükséges. A csomaghoz jár egy névre szóló bérletigazolvány, 16 alkalomra szóló voucherrel és egy tetszőleges színben választható, eredeti Nike sport kulacs. Az edzések 75 percesek, választható nehézségűek – melyekről bővebb információt a menüben az edzések menüpont alatt találsz. Ha belevágnál az életmódváltásba, megerősítenéd magad és látható eredményeket akarsz, ezt a csomagot válaszd!

GOLD csomag -23%!

Genetikai alapú táplálkozás beállítás + 16 alkalmas bérlet + ajándék

59.900 Ft

q

A bérlet az első edzéstől számított 12 héten belül érvényes, felhasználható bármelyik edzésen. A genetikai táplálkozás mérés időponthoz egyeztetés szükséges a partnerünkkel és a mérésen túl kapni fogsz egy komplett élelmiszerlistát és egyhetes minta étrendet! A csuklószorító és kulacs színét te választhatod ki, amit már a 2. edzésen haza is vihetsz!

  • Ez a csomag a garantált és látható eredményekről szól, az életminőség jelentős javulása mellett. Ha biztosra akarsz menni, tudnod kell, hogy az életmódváltásban az étkezésnek ugyan olyan fontos szerepe van, mint a rendszeres sportolásnak. Táplálkozási partnerünk elvégzi a genetikai alapú táplálkozás beállításhoz szükséges vizsgálatokat és ezen felül a bérletigazolványodba 16 alkalomra szóló vouchert vezetünk be. Nem csak azt fogod megtudni, mi az amit ehetsz és mi az amit nem – kapsz egy mintaétrendet és egy élelmiszer listát, hogy kedvenc receptjeidtől ne kelljen megválni. Ki tudod majd számolni, miből mennyit használhatsz fel, hogy ne lépd át a kalória limited és azt is meg fogod tudni, mikor és mennyit szabad enned. A 2 havi HIIT edzés bérlet és a genetikai alapú táplálkozás segítségével olyan hamar lendülsz formába, hogy barátaid nem fognak hinni a szemüknek!

Rendeld meg a csomagot most!

 

Elég tömören fogalmaztunk, ezért ha bármi kérdésed felmerülne a csomagokkal kapcsolatban, írj nekünk bátran! Nagyon reméljük, hogy neked is elnyerte tetszésed és látod benne a fantáziát! 

Nincs más dolgod, mint elküldeni a kiválasztott csomagot bejelölve az adataidat és 24 órán belül fel fogunk hívni és egyeztetjük a részleteket. 

[xyz-ihs snippet="eletmod-csomag"]

1095 Budapest, Mester u. 11

A Mesterbike kávézó melletti fekete kapun kell bemenni!

06 20 423 36 78

1092 Budapest, Kinizsi utca 33 - HIIT2

Új edzőtermünk a Corvin negyednél