MRT EDZÉS

Kőkemény szuperszettek, szembetűnő eredmények

MRT: növelj izomtömeget és gyújtsd lángra a zsírpárnákat, egyszerre!

 

A metabolikus ellenállásos edzés egyike a leghatékonyabb edzés stratégiáknak, ami egyidejűleg fejleszti az izomzatot, zsírt éget és javítja az általános fittségi szintet.

Az MRT felpörgeti az anyagcserét és úgy robbantja szét a zsírpárnákat, mint egy tű a maxra fújt lufit. E mellett megemeli a laktátküszöb szintet (nagyon leegyszerűsítve nehezebben fogsz úm. „besavasodni”).

Annak ellenére, hogy milyen elképesztően hatékony edzésmódszer, mint mindig, most sincs új dolog a nap alatt. Az MRT kombinációja az intenzív kardiovaszkuláris pörgetős és a hagyományos ellenállással (súllyal, felfüggesztéses eszközökkel, gumiszalaggal) végzett edzéseknek.

Az MRT-ben használhatunk szuperszetteket, köredzéseket, gyorsaságfejlesztő mozgásokat, összetett gyakorlatokat – szinte mindig lesz benne aerob és anaerob munkafázis, így lebontja a falat a klasszikus értelemben vett súlyzós edzés és a kardió mozgás között.

Ha te is sok időt vesztegetsz el a konditeremben a szettek közötti pihenőkben, vagy a mobilodat nézegeted a kardió teremben a biciklin ülve, akkor próbáld ki az MRT-t, meg fogsz lepődni a hatékonyságán!

JELENTKEZZ MOST!

Időpontok: minden hétköznap. Jelentkezz a gombra kattintva!

Az edzések felépítése

Az MRT edzések felépítése minden alkalommal megegyezik majd, azonban hétről hétre nehezítjük és változtatjuk a gyakorlatokat a progresszió érdekében. Az edzések 75 percig tartanak: 15 perc bemelegítés, 40 perc munka, 5 perc sprint és 15 perc levezetés/nyújtás/hengerezés.

1. Bemelegítés

 

Új szemléletű bemelegítést alkalmazunk, (nem az ugrálós és pulzuspörgetős bemelegítés), és biztosak vagyunk benne, hogy pár alkalom után mindenki érezni és látni fogja a pozitív változást törzse stabilitásában és ízületei mobilitásában. Természetesen a keringésfokozás elkerülhetetlen, de nálunk nem fogsz már a bemelegítésen elfáradni – ahogy azt sok helyen hibásan alkalmazzák.

2. MRT BLOKK

 

Az MRT alapkoncepciója, hogy megnöveli az edzések „metabolikus költségét”. Ez furán hangozhat, ameddig ki nem próbálod. A hagyományos ellenállásos edzés muszáj pihenni a sorozatok között, az izmoknak ugyanis időre van szüksége ahhoz, hogy újra hadra foghatók legyenek. Ennek hatására az edzés intenzitása csökken – a pihenőidőben telefont nézegetsz, vagy a lányokat/fiúkat a szeren. Az MRT során ameddig az egyik izomcsoport dolgozik, a másik (nem konkurens izomcsoport) pihen. Így tulajdonképpen nincs pihenő, mégis van 🙂

3. Levezetés, SMR

 

Mindenki tudja, hogy az edzéseink akkor igazán hatékonyak, ha a végén regenerációs technikákat alkalmazunk. Fontos a kontrollált végrehajtás és a légzés megfelelő szabályzása is az SMR hengerezés során. Levezetéskor ügyelünk arra, hogy a pulzus visszaálljon a normális tartományba, minden átmozgatott izomcsoportot igyekszünk átmasszírozni és alkalmazzuk a power stretching elemeit is.

Vezetőedzők

MARÓTI PETRA

"Imádom azt a fajta fáradtság érzést, ami egy HIIT edzést követ... semmihez sem hasonlító remegés az izmokban, mégis mosoly az arcon.

A kiscsoportos edzéseken van edzőként a legnagyobb szabadságfokom, hiszen 6 fővel tulajdonképpen egy személyi edzés hatékonyságával, de egy csoportos edzés hangulatával lehet haladni a résztvevőkkel.

A talpadtól a füledig minden izomrostot átdolgozunk, te is garantáltan élvezni fogod! Várlak sok szeretettel az edzéseimen!"

SÁRAI DÁVID

"A kiscsoportos edzéseken lehetőségem van a legapróbb hibákat is azonnal korrigálni és teljesen személyre szabni a terhelést. Ez gyakorlatilag egy személyi edzésnek felel meg, mégis mindig jó a hangulat és látszi, hogy a résztvevők húzzák egymást.

Nagyon motiváló a hangulat és akik rendszeresen járnak, elképesztő fejlődésen mennek keresztül.

Jó látni, hogy a munkánk ilyen eredményes és remélem, hogy Te is kipróbálod magadon a HIIT edzések hatékonyságát! Várlak az edzéseken!"

Árak

JELENTKEZZ MOST!

1095 Budapest, Mester u. 11

A Mesterbike kávézó melletti fekete kapun kell bemenni!

06 20 423 36 78

1092 Budapest, Kinizsi utca 33 - HIIT2

Új edzőtermünk a Corvin negyednél