Somogyi Tina gerinctréner vezetésével induló csoportok

kedd-csüt: 7:30 – 8:30  |  szerda-péntek: 17:45 – 18:45

preventív gerinctréning

derék- és hátfájás ellen ajánlott

Preventív rendszer, alapos és nem megterhelő torna, kifejezetten a fájdalmak enyhítésére.

A SZÉPKORÚAK SZÁMÁRA IS

Az edzések intenzitása alacsony, ezért akár 60+ korosztály számára is ajánljuk.

GERINC MELLETTI IZMOK ERŐSÍTÉSE

A stabil törzs alapfeltétele a gerinc melletti izmok erősítése

KOORDINÁCIÓ FEJLESZTÉS

A megfelelő egyensúlyért felelős funkciókat is fejlesztjük a mozgások során

ÍZÜLETEK OLAJOZÁSA

Az ízületeket átmozgatjuk, megtartjuk és fejlesztjük azok mozgástartományát

stresszűzés és alakformálás

A mozgás hatására jobb kedved lesz és felgyorsul az anyagcsere, ami kedvezően hat az alakodra

Téged várunk az órákon, ha:

– nincs akut vagy krónikus gerincbetegséged, ugyanakkor a nap végére jellemzően nyaki-, derék- és/vagy háti szakaszon fáradtságot, merevséget, fájdalmat érzel

– ülőmunkát és/vagy nehéz fizikai munkát végzel

 

– úgy érzed, hogy rossz a tartásod

– mozgásszegény életmódot folytatsz

– sokat futsz, esetleg súlyzós edzés végzel (alternatív kiegészítő edzésnek ajánlott!)

hogy épülnek fel a gerinctréning órák?

Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, és a folyamatos, hosszantartó egyoldalú terhelés óhatatlanul is magával hozza idővel a derék-, hát-, és nyakfájdalmak kialakulását.

Az órák során megdolgoztatjuk a gerincünk normál működéséért és stabilitásáért felelős izmainkat, fejlesztjük koordinációnkat, egyensúlyérzékünket, célunk a törzsstabilizáció elérése valamint az ízületi funkciók javítása, és nem utolsó sorban az esztétikai változás sem elhanyagolható.

áraink

1 alkalom

Ha ki szeretnéd próbálni, vagy rendszertelenül tudsz járni

3.000 Ft

8 alkalmas bérlet

5 hétig érvényes, 7.000 Ft árelőnnyel

17.000 Ft

24 alkalmas bérlet

16 hétig érvényes, 23.000 Ft árelőnnyel

49.000 Ft

rólam

Somogyi Tina vagyok, személyi edző, TRX és funkcionális edző, valamint preventív gerinctréner. Fontosnak tartom a lépésről lépésre haladást mindenben, és a mozgástanulásban főleg nagy szükség van erre. A legtöbb teremben ezt nagyon nehéz megvalósítani, hiszen óráról órára változhat akár a teljes csapat összetétele. Számomra nagyon fontos a prevenció, a helyes kivitelezésre való törekvés, a fokozatosság betartása, a folyamatos hibajavítás! Legyél akár kezdő vagy középhaladó, célod a javuló testtartás, az esetleges derék és hátfájdalmak megszüntetése, a zsírvesztés/erőfejlesztés, hogy jobban érezd magad a bőrödben, vagy egyszerűen csak a mozgás megszeretése, itt biztosan jó helyen leszel! Csatlakozz Te is, ha fontos számodra a hatékonyság – túlterhelés nélkül, a folyamatos figyelem, és persze a jó hangulat!
“Tina edzėseit mindenkinek csak ajánlani tudom. Már első órán tudta a nevemet. Mindig ėrdeklődik, nem fájt-e valamink az edzės után. Felmėri a szintünket ės az egėszsėgi állapotunkat, ehhez igazodva igyekszik szemėlyre szabni a gyakorlatokat. Türelmes ės mindig jókedvű. Ėn nem bántam meg, hogy a rėgi edzőm helyett őhozzá járok, mert azóta nem fáj a tėrdem, derekam a nagyobb megterhelės után. Mindenkinek jó edzėst kívánok az óráin! Vele jól jártok 🙂

Bernadett

mit mond, aki hozzám jár?

“Közel fél éves kihagyás után félve mentem el a kezdő MRT-re egy barátnőm unszolására. Nem csupán attól tartottam, hogy idő előtt kifulladok, sokkal inkább attól, hogy a korábban tíz évig röplabdázással gyötört térdeim lesérulnek a hirtelen jött terheléstől. Mar az első alkalommal kiderült, hogy Tina órája egészen más, mint amit korábban bármilyen csoportos órán tapasztaltam. Sőt, határozottan allítom, hogy a személyi edzéseken nem kaptam ekkora odafigyelést (a bemelegítéstől kezdődőn a levezető hengerezésig). És nem csak az első órámon, hanem azóta is hetről hétre!.”

Évi

“Nekem fontos, hogy Tina pontosan ismeri az izmok és a mozdulatok közötti kapcsolatokat. És hogy mindig a megfelelő izmokat használjuk, ha kell, százszor is kijavítja a testtartásunkat. Gondolom ezért van az, hogy már nem fáj ott, ahol eddig. Hogy olyan izmokban van izomlázam, amiknek eddig a létezéséről sem tudtam. Hogy van az órájának eleje és vége. És képes bevonzani és ott tartani olyanokat is, akiknek egyébként nem a sport az élete.
És bármilyen zombi is vagyok az óra elején, kitisztult fej és jókedv a vége”

Péter

ne várj tovább, jelentkezz még ma!