Bajai Attila erőedzőnk vezetésével induló csoportok:

kedd-csütörtök 8:00 – 9:15

sok eszközös
erőedzés

Légy erősebb, mint valaha!

Csak akkora terhelést kapsz, amitől folyamatosan tudsz majd fejlődni – se többet, se kevesebbet

kezdj bele!

Ha egészséges vagy, nincs akadály előtted – minden szinten elkezdhető program

erősen, fitten és magabiztosan a hétköznapokban

Az erőedzés pozitív hatása, hogy sokkal könnyebben veszed majd a hétköznapok akadályait. E mellett brutális erőre tehetsz szert, ami bármikor jöl jöhet. Természetesen az edzések alakformáló hatása sem elhanyagolható, ugyanis az izom nő, a zsír csökken, a tested pedig átalakul!

a mindennapokban is hasznos, brutális erő

változatos, de kihívást jelentő edzésterhelés

preventív rendszer, profi edzővel

erősít és szép alakot formál

bárki elkezdheti, nemtől és kortól függetlenül

mit kell tudni az edzésről?
kinek ajánljuk?

Mivel sok eszközös erőedzésről beszélünk, így nem egy bizonyos eszköz köré épülnek az órák. A saját testsúlyos gyakorlatoktól kezdve a kettlebelleken, kézisúlyzókon, kétkezes súlyzókon keresztül a gumiszalagokig bármi előkerülhet, ha úgy gondolom, hogy az a hasznodra válik.
Mint tudjuk a változatosság gyönyörködtet, azonban ez nem mehet a fejlődés rovására. Ha minden edzésen mást csinálsz, akkor semmiben nem fogsz jelentős előrelépést tapasztalni.
Edzéstervezés szempontjából általában 5-8 hetes ciklusokban gondolkodom. Ez idő alatt fejlesztünk meghatározott képességeket, míg a többit szinten tartjuk. Úgy gondolom, hogy az általános atletikusság nem igényel specializációt, így minimalizálni tudjuk az egyoldalú terhelésből adódó sérülések kockázatát.

Mindenkinek ajánlom, akinek nincsenek mozgásszervi problémái.

 

rólam

Bajai Attila vagyok, mozgásjavítással és erőedzéssel foglalkozom.
Az erőedzés iránti rajongást a torna, gimnasztika gyakorlatai alapozták meg. Azóta is lelkesen kutatom azokat az edzésmódszereket, eszközöket, melyek a tanítványaim és saját hasznomra válhatnak.

Számomra az edzés világa egy élethosszig tartó kihívást és fejlődést jelent. Ennek az életérzésnek a magját pedig a legjobb tudásom szerint igyekszem elültetni azon bátor emberek fejében, akik készek változtatni.
Újonnan induló csoportomba olyan emberek jelentkezését várom, akik szeretnének változtatni, legyen a motiváció akár erősebb izomzat, akár súlyvesztés, de útmutatásra van szükségük.  Akik szeretik tudni, mit miért csinálnak, ugyanis az edzéseimen ügyelek arra, hogy a jelenlévők ne csak robot módjára parancsot teljesítsenek, hanem értsék is a miérteket. Hiszek abban, hogy a fejlődés és a motiváció így sokkal könnyebben fenntartható hosszú távon.

vendégeim véleménye

“Megbízhatónak, felkészültnek gondollak, akinek nem gond újra beülni a padba és tanulni valamit, hogy segítse a csapatát. Emaitt felnézek rád, hiteles embernek tartalak, és a végletekig bízom benned, hogy amit mondasz az jó nekem, és csinálom, mert azt látom hogy arre törekedsz, hogy a lehető legjobb edző legyél, és a lehető legjobbat hozd ki abból is aki hozzád jár.
Emellett egy nagyon kellemes személyiség vagy, szerintem jól kijövünk, jól kezeled az embereket, a hisztit, a speciális kéréseket. 😀
Engem úgy érzem jól motiválsz, ha azt mondod benne van még egy én elhiszem, és nekiállok megcsinálni. :D”

– Pászli Éva

“Lassan 4 éve járok, hetente 3 alkalommal Attilához. Amit nagyon szeretek, hogy az edzéstervek szépen össze vannak állítva, változatosak. Ha valami újat olvas, újat tanul, azt mindig próbálja belefűzni, akár az aktuális, akár az új programba. Az edzéseken odafigyel a gyakorlatok végrehajtására, és javítja őket. Az új gyakorlatok oktatására rászánja a szükséges időt, és elmagyarázza, hogy melyik gyakorlat miért fontos, mit fejleszt. Igyekszik a súlyválasztásban is tanácsokat adni, még ha néha picit makacs is vagyok, de mindig belátom, hogy igaza van. Az edzéseken jól érzem magam, a végére sikerül jólesően elfáradnom. Rengeteget fejlődtem ezalatt a 4 év alatt, és ezt neki köszönhetem. Ha tanácsra van szükségem, szívesen fordulok hozzá, szakmailag teljesen megbízom benne.”

– Dittrich Diána

LEGYÉL ERŐSEBB, MINT VALAHA! ÁTGONDOLTAN, TERVEZETTEN, SÉRÜLÉSEK NÉLKÜL!

“Strong people are harder to kill than weak people and more useful in general.”

― Mark Rippetoe