HIIT START EDZÉS

Smart alakformálás, megalapozott teljesítmény

A Programról

A HIIT START edzés nem más, mint egy válasz az ülő életmódból fakadó problémákra. Következetes terhelés, mely az alapoktól építkezik és “smart alakformálásként” jellemezhető.

Nem egy klasszikus edzésforma, hiszen  egy új felismerés hívta életre: keveset mozgó, főként ülőmunkát végzők, hát- és derékpanaszosok és sérülések után újrakezdők, félvállról veszik a fokozatosságot, és a sportolással járó fájdalmakat az életformából adódó, egyfajta kötelező következménynek tekintik… pedig ez közel sem igaz!

A program egyesíti magában a:

  • gerinctréning,
  • a TRX edzés,
  • a funkcionális tréning,
  • és a dinamikus stretching elemeit.

A 75 perces edzéseken folyamatos progresszió mellett garantáljuk a tartás korrekcióját és az izomegyensúly jelentős javulását.

Olvasd el, hogy:

  • Erő 70% 70%
  • Állóképesség 20% 20%
  • Gyorsaság 10% 10%
  • Gyakorlatok nehézsége 40% 40%
  • Intenzitás 20% 20%
  • Edzői instrukciók, segítség 100% 100%

JELENTKEZZ MOST!

Időpont: kedd,csütörtök este 19.30-20.45, vagy válaszd a személyi edzésünket!

Az edzések felépítése

A HIIT START edzések felépítése minden alkalommal megegyezik majd, azonban hétről hétre nehezítjük a gyakorlatokat a progresszió érdekében. Az edzések 75 percig tartanak: 20 perc bemelegítés, 40 perc munka és 15 perc levezetés/nyújtás.

1. BEMELEGÍTÉS + MOBILITY

Új szemléletű bemelegítést alkalmazunk, (nem az ugrálós és pulzuspörgetős bemelegítés), és biztosak vagyunk benne, hogy pár alkalom után mindenki érezni és látni fogja a pozitív változást törzse stabilitásában és ízületei mobilitásában. Természetesen a keringésfokozás elkerülhetetlen, de nálunk nem fogsz már a bemelegítésen elfáradni – ahogy azt sok helyen hibásan alkalmazzák.

2. Fő rész

Párban fogunk dolgozni. A pár egyik tagja TRX-szel dolgozik, a másik eszköz nélkül, saját testsúllyal végzi a gyakorlatot, ezután cserélnek. A TRX legnagyobb előnyét használjuk ki: mindenki magának tudja beállítani a megfelelő terhelést, nehézségi fokot. Ismerjük a gyakorlatok progressziós és regressziós lehetőségeit, így sosem lesz egy-egy feladat „megoldhatatlan”, vagy „túl könnyű”. A program fő részének egyértelmű célja, hogy a tágan értelmezett core izmokat erősítsük, és felkészítsünk a HIIT Plus edzésre.

3. LEVEZETÉS + SMR

Mindenki tudja, hogy az edzések akkor igazán hatékonyak, ha a végén a levezetést sem felejtjük el. Fontos a kontrollált végrehajtás és a légzésmegfelelő szabályzása is. Levezetéskor ügyelünk arra, hogy a pulzus visszaálljon a normális tartományba, minden átmozgatott izomcsoportot megnyújtunk és gyakran alkalmazzuk a TRX power stretching, valamint az önmasszázs, vagy SMR elemeit is.

Vezetőedzők

MARÓTI PETRA

"Imádom azt a fajta fáradtság érzést, ami egy HIIT edzést követ... semmihez sem hasonlító remegés az izmokban, mégis mosoly az arcon.

A kiscsoportos edzéseken van edzőként a legnagyobb szabadságfokom, hiszen 6 fővel tulajdonképpen egy személyi edzés hatékonyságával, de egy csoportos edzés hangulatával lehet haladni a résztvevőkkel.

A talpadtól a füledig minden izomrostot átdolgozunk, te is garantáltan élvezni fogod! Várlak sok szeretettel az edzéseimen!"

SÁRAI DÁVID

"A kiscsoportos edzéseken lehetőségem van a legapróbb hibákat is azonnal korrigálni és teljesen személyre szabni a terhelést. Ez gyakorlatilag egy személyi edzésnek felel meg, mégis mindig jó a hangulat és látszi, hogy a résztvevők húzzák egymást.

Nagyon motiváló a hangulat és akik rendszeresen járnak, elképesztő fejlődésen mennek keresztül.

Jó látni, hogy a munkánk ilyen eredményes és remélem, hogy Te is kipróbálod magadon a HIIT edzések hatékonyságát! Várlak az edzéseken!"

Árak

JELENTKEZZ MOST!

1095 Budapest, Mester u. 11

A Mesterbike kávézó melletti fekete kapun kell bemenni!

06 20 423 36 78

1092 Budapest, Kinizsi utca 33 - HIIT2

Új edzőtermünk a Corvin negyednél