Nos, a kérdés adott: honnan tudhatod, hogy egészségesen táplálkozol-e? Ha a következő 10 tünet közül bármelyiket tapasztalod magadon, biztos lehetsz benne,hogy nem:

 

$
 1. Állandóan éhes vagy.
$

2. Gyakran kívánod az édességet.

$
3. Emésztési zavaraid vannak (székrekedés,hasmenés,puffadás,sav,hasfájás).
$

4. Túlsúlyos vagy.

$

5. Rossz a testösszetételed (magas zsír és zsigeri zsír százalék, alacsony izom százalék).

$

6. Étkezés után fáradt, álmos vagy.

$
7. A fáradtság miatt alul motivált vagy.
$

8. Alvászavaraid vannak (fáradtságod és kimerültséged ellenére nem tudod gyors elalvás után mélyen végigaludni az éjszakát).

$
9. Gyenge a szellemi és a fizikai teljesítő képességed (gyorsan kifáradsz).
$
10. Gyakoriak a kisebb-nagyobb egészségügyi problémák az életedben (megfázás, allergia, hormonális problémák, bőrproblémák, fejfájás, láz).

Sok ember szeretne egészségesen táplálkozni,de minden szándék és akarat ellenére ez nem igazán sikerül. A divatdiéták általános tanácsai nem veszik figyelembe azt, hogy különbözőek vagyunk és minden embernek ugyanazt ajánlják. Ez egy végzetes hiba, ugyanis az egészséges táplálkozás minden ember számára mást jelent, mert mindenkinek egyedi a tápanyag szükséglete. Ezt az egyedi tápanyag szükségletedet genetikai úton öröklöd őseidtől.

Szerencsére ma már a táplálkozással kapcsolatos genetikai igény feltérképezhető anyagcseretípus-mérés segítségével. Bővebb információ a témában szakmai partnerünk weboldalán:  www.genetikaitaplalkozas.hu

Ha Személyi edzés, HIIT, vagy AfterWork bérleted van, komoly kedvezményekre vagy jogosult a mérés árából! Részletek az edzéseken, előadásokon, vagy e-mailben.