Womanizer
Edzés

Köredzés a formás, erős alakért – kizárólag nők számára fejlesztve

A programról

Heti több alkalommal megvalósítjuk a legtöbb nő álmát: atletikus, feszes izomzatot építünk és minden edzésen foglalkozunk a farizmok erősítésével, a popsi edzésével. Köredzés formában, a gyakorlatokat párban fogjuk végezni – így nem csak az erősítő, hanem az alakformáló hatás is érvényesül. Ez azt jelenti, hogy a mellett, hogy súlyzós edzést végzel, az energiarendszert is fejleszted, tehát több kalóriát égetsz majd, mint egy hagyományos konditermi edzés során.

Foglalj időpontot!

  • Kényelmes, online bejelentkezés
  • Online bérletkezelés
  • E-mail emlékeztető és visszaigazolás
  • Zárt csoport tagság
  • AJÁNDÉK mintaétrend

 

Erősödj és formálódj velünk!

Az alapvető mozgásmintákat gyakoroljuk majd, ami minden nőnek fontos: húzunk, tolunk, guggolunk, felhúzást végzünk, törzset erősítünk – tehát erősítjük a mellkast, a hátat, alsótestet és nem utolsó sorban a hasfalat is!

Ajándék mintaétrend

Vegyél 8, 24, vagy 40 alkalmas bérletet és ajándékba adunk hozzá egy választható mintaétrendet, ami függ az alapanyagcserédtől. 1500, 1700 és 2000 Kcal étrendek közül kiválasztjuk a neked megfelelőt és az edzésekkel együtt nagyon látványos eredményeket érhetsz el, akár 1-2 hónap alatt is!

Minden edzésen izoláltan erősítjük a farizmod!

A kerek popsi egyértelműen a farizmok nagyságától függ. Ha erősíted őket, azok nagyobbak lesznek, ezzel valósítva meg a várt eredményt – a kerek és formás hátsót.

Vendégünk véleménye

{
Ez az edzés valami elképesztő! Nagyon elfáradtam, de estig pörögtem és tele voltam energiával! Egyedül az ülés esett nehezemre másnap, mert a fenekem kőkeménnyé változott :))
- Evelin

Edzések helyszíne

HIIT2
1092 Budapest, Kinizsi u. 33.

Hívj minket!

06 20 457 9334

Írj nekünk!

[email protected]